Talli

Talli on moderni ja valoisa yksityistalli, jossa on 24 karsinapaikkaa. Talli on rakennettu vuonna 2010 ja toimivaan työympäristöömme kuuluu pesupaikka (lämmin vesi), kuivatushuone, kaksi varustehuonetta sekä nykyaikainen koneellinen ilmastointijärjestelmä. Karsinoissa ja käytävillä on karhea kumimatto, joka tekee tallista miellyttävän. Tallin asiakkaiden käytössä ovat myös teollisuuspyykinpesukone ja -kuivausrumpu.

Karsinoissa on liukuovet, kalterit ja automaattiset vesikupit.


Maneesi

Maneesi valmistui vuonna 1988 ja oli ensimmäinen maneesi Keski-Suomessa. Ratsastushalli on kooltaan 44m x 22m, hyvin valaistu ja luonnonhiekkapohja huolletaan säännöllisesti. Ratsastusalueilla on käytössä monipuolinen estekalusto ja kouluaidat kirjaimineen (20m x 60m).

Ratsastuskenttä: estekenttä

Ratsastuskentän koko on 40m x 70m ja se on aidattu sekä valaistu. Luonnonhiekkapohja huolletaan säännöllisesti ja talvikunnossapito mahdollistaa kentän käytön myös talvisin.
Ratsastuskenttä: koulukenttä

Kesällä 2018 valmistui uusi luonnonhiekkapohjainen 20m x 60m koulukenttä.
Maastot

Keski-Suomen Ratsastuskeskuksen maastoratsastusreitit tarjoavat loistavat treenipuitteet tai mahdollisuuden rentoutua kauniissa maisemissa. Mäntykujalla, asfalttipihoilla ja leveillä, huolletuilla hiekkapohjaisilla teillä myös ajaminen on miellyttävää. Kolkanlahden soraharjuisessa maastossa voit kahlata purossa tai kiipeillä mäkiä sekä laukata kilometrien mittaisia merkittyjä ratsastusreittejä.


kuva: Outi Kapanen


Tasapohjaiset pellot ovat myös ratsastuskäytössä sovittuina ajankohtina.


kuva: Tiia Tahvanainen Photography